Новини от ФК Европейски Колеж

Утре теглят жребия за баражите за ЮИ В група

Сряда - 29 Май 2013г.
Утре теглят жребия за баражите за ЮИ В група

В 12.00 часа утре в централата на ЗС на БФС-Пловдив ще се тегли жребия за баражите за Югоизточна „В” група. От 8-те групи три са се отказали от участие – Бургас, Хасково и Сливен. Така представители на пет групи - ФК "Родопи-1935" – Момчилград, Родопа Смолян, Стралджа, Миньор Раднево и  Евроколеж ще участват в жребия. Два отбора ще се класират за по-горната група. Мачовете ще бъдат между 5-12 юни.

Днес отборът на Евроколеж победи смесена гарнитура на Ботев от U19 и U17 с 4:2. Головете за синьо-жълтите вкараха Краси Кръстев, Дидо Павлов и два на Димо Станков. Старши треньорът на колежани Григор Иванов използва над 22 играчи в срещата, а първата част домакините я изиграха перфектно и вкара четири гола.  Още в 4 мин Бончев проби от дясно и центрира в наказателното поле, трима в жълто-черно не се разбраха и топката попадна в Димо Станков и я прати в мрежата. Малко по-късно канарчетата изравниха, но в 17 мин Краси Кръстев центрира от корнер на първата греда и Дидо Павлов с глава направи 2:1. В 38 мин Кръстев от 22 метра направи  резултата 3:1, а Димо Станков вкара след пробив през центъра на отбраната за 4:1. Станков вкара и още един гол, но беше отменен, заради засада.  

 ЕВРОКОЛЕЖ: Георги Иванов, Васко Василев, Николай Бончев, Йордан Вранчев, Йордан Хърков, Дидо Павлов, Николай Харизанов, Краси Кръстев, Илхан Ибрамчик, Георги Куртев, Димо Станков/ Георги Александров, Дидо Тасев, Стоян Ангелов, Петър Ангелов, Петьо Бунтов, Иван Филипов, Спас Байрактаров, Емил Йорданов, Тодор Тодоров, Георги Славков, Никола Солаков, Олгин Чобан/

Вижте фотогалерията към новината
Очаквайте скоро ONLINE магазина на ФК Евроколеж