Новини от ФК Европейски Колеж

Тимонов с два гола за успеха на колежани в Асеновград с 3:1

Петък - 04 Ноември 2016г.
Тимонов с два гола за успеха на  колежани в Асеновград с 3:1

Тодор Тимонов се завърна на стадион Шипка с два гола за колежани и беше основният играч, който донесе успеха на Евроколеж над Асеновец с 3:1. Лимона се разписа в 5 и 52 минута, а другият гол вкара Борис Малев. С успеха пловдивчани станаха осми с 22  точки, а Асеновец са 12-ти с 15 точки.   

 

Вихрено начало за колежани, които с първата атака поведоха в резултата. С далечен пас беше намерен Серафим Михайлов наказателното поле. Той премина двама защитници на домакините и беше фаулиран от вратаря.Съдията Кристиян Колев отсъди дузпа, която беше реализира от Тодор Тимонов - 0:1. Малко след това Колев можеше да свири втора дузпа пак за нарушение срещу Михайлов, но подмина положението. Все пак в 39 минута колежани поведоха с 2:0. След центриране от дясно към втората греда Борис Малев с шпагат удвои. Втората част започна с нов гол на Тодор Тимонов. Лимона изпълни техничен фаул и направи класически резултата. След попадението домакините упражниха натиск, но успяха едва в 87 минута да намалят на 1:3. 

 

Апостол Стоянов, Атанас Савов, Йордан Хърков, Георги Бъчваров, Николай Бончев, Костадин Бекяров, Мирослав Караилиев, Борис Малев, Тодор Тимонов, Георги Куртев, Серафим Михайлов /Илия Петров, Александър Иванов, Сезгин Четин/

Вижте фотогалерията към новината
Очаквайте скоро ONLINE магазина на ФК Евроколеж