Новини от ФК Европейски Колеж

Старши треньорът Йордан Хърков: Очаквам да стартираме пролетта с победа над Марица

Петък - 27 Февруари 2015г.
Старши треньорът Йордан Хърков: Очаквам да стартираме пролетта с победа над Марица
 
Старши треньорът на Евроколеж Йордан Хърков заяви, че очаква утре отбора да стартира с победа над Марица Пд пролетния дял на Югоизточна В група. Направихме добра зимна подготовка. Състава се подсили с играчи на нужните ни позиции. Очаквам с идването на Ангел Рахов и Костадин Атанасов, които бяха картотекирани през седмицата, отборът да стане още по-силен за изпълнение на целите – първо място в групата и спечелване на Студентското първенство.”, каза Хърков. Той добави, че в контролите футболистите са се представили добре, особено в проверката срещу Литекс (1:1). 
 
За утрешния мач срещу Марица, който е от 15 часа в Оризари, всички играчи са здрави. След дълго лекуване на контузия в състава се завръща нападателят Станимир Ковачев. „Футболистите са мотивирани за успех и се надявам да вземе така очакваната първа победа над съперника. През есента загубихме доста нелепо мача с 2:3, след като водехме играта. Утре се надявам нещата да са в наша полза.”, каза старши треньора на колежани. 
 
След днешната тренировка Йордан Хърков определи и групата за мача:
 
Апостол Стоянов, Алил Кардашев, Георги Бъчваров, Ангел Рахов, Ради Трандафилов, Костадин Атанасов, Христо Янчев, Илхан Ибрамчик, Борис Малев, Георги Куртев, Николай Павлов, Сезгин Четин, Станимир Ковачев, Мирослав Караилиев, Николай Харизанов, Христо Зотев, Николай Николов и Петър Челебиев
Вижте фотогалерията към новината
Очаквайте скоро ONLINE магазина на ФК Евроколеж