Новини от ФК Европейски Колеж

Колежани разбиха УХТ с 10:1, Малев вкара четири

Вторник - 21 Март 2017г.
Колежани разбиха УХТ с 10:1, Малев вкара четири

  

ЕВУИМ разби с 10:1 УХТ в мач от Студентското първенство. С този успех колежани остават в борбата за първото място преди дербито с Пловдивски университет на 28 март. Двата тима ще определят победителя в пловдивската група. 

Голеадата започна в 15 минут, когато след центриране от корнер на Запрян Запрянов, Николай Николов беше оставен сам в наказателното поле и вкара за 1:0. След гола колежани поздравиха Николай Бончев, на който му се роди днес момиченце -   Никол. В 29 мин Борис Малев беше намерен по лявото крило. Той центрира към Запрян Запрянов, който с топовен шут вкара за 2:0. Малко след това Николай Николов изведе зад защитата Стефан Чилингиров, който вкара за 3:0.

Преди края на първата част Георги Куртев изведе Мирослав Караилиев сам срещу вратаря на УХТ и той увеличи на 4:0. Втората част колежани продължиха да доминират и още в 49 минута Христо Янчев центрира от корнер и Куртев с глава вкара за 5:0. След това се развихри Борис Малев, който вкара четири гола за 10 минути. Първо между 54 минута и 60-тата. крилото вкара три гола за 8:0. След това Сезгин Четин добави нов гол. УХТ върнаха едно попадение за 9:1, а в 67 минута Борис Малев простреля вратата на гостите за 10:1. 

Вижте фотогалерията към новината
Очаквайте скоро ONLINE магазина на ФК Евроколеж