Новини от ФК Европейски Колеж

Йордан Хърков изведе колежани за първа тренировка

Сряда - 21 Януари 2015г.
Йордан Хърков изведе колежани за първа тренировка

Отборът на Евроколеж тази вечер стартира зимната си подготовка на клубната база в с.Оризари.  Подготовка със синьо-жълтите започват лекуващите дълго контузии Румен Тинков, Дидо Павлов и Станимир Ковачев. От спортно-техническия щаб на клуба заявиха, че няма да има напускащи играчи и няма да се взимат нови. След направени анализи на ръководството на клуба за представянето на тима през есента беше взето решение треньорският щаб в лицето на старши-треньора Йордан Хърков, пом.-треньора Данаил Божков и капитанът на колежани Георги Куртев да продължи да води състава. Спортно-техническият директор Григор Иванов заяви, че Евроколеж ще продължи и за вбъдеще да залага на свои кадри и да инвестира в тяхното развитие. Той каза, че целите пред клуба на пролет са първо място в Студентското първенство и първото място в Югоизточна В група.

Колежани ще искарат петдневен лагер в Босна и Херцеговина в Баня Лука/Република Сръбска/. Те са поканени от третия в местната лига тим на ФК Борац.  

Първата контрола  на колежани е на 31 януари с Борислав Първомай, а след това на 8-ми февруари ще има тристранен турнир. Ще участват отново състава на Първомай, както и на Момино. На 11-ти Евроколеж ще срещне Асеновец, а на 14 февруари Балкан Варвара. Контрола с формацията на Ботев U21 е предвидена за 21-ви. Допълнително ще се уточняват къде ще се играят срещите и часовете. 

 

 

 

Вижте фотогалерията към новината
Очаквайте скоро ONLINE магазина на ФК Евроколеж