Новини от ФК Европейски Колеж

Иван Петров пое колежани, Тодор Тимонов подсили отбора

Понеделник - 11 Юли 2016г.
Иван Петров пое колежани, Тодор Тимонов подсили отбора

Отборът на Евроколеж стартира лятната подготовка с нов старши треньор – Иван Петров – Чекиста, който беше представен днес на играчите. За последно той беше треньор в школата на Локомотив Пловдив. Колежани се подсилиха с шест нови попълнения, като Тодор Тимонов – Лимона беше взет от Асеновец. Опитния футболист беше един от най-добре представящите се играчи през миналата година на асеновградчани. Досега той е обличал екипите на Ботев, Несебър, ЦСКА, Анжи Махачкала, Бдин, Локо Пд и Верея.

 

Към колежани се присъединиха от школата на Локомотив Пд полузащитниците  - Иван Грънчаров и Рангел Делчевски, както и защитниците Александър Иванов, Христо Христов. От Спартак Пд е взет Костадин Бекяров. Очакват се още играчи да бъдат тествани от старши треньора Иван Петров. След първата проверка ще бъде определена и основната група от футболисти на колежани.

 

Тази седмица синьо-жълтите ще тренират от 18:30 на клубната база, а вратарите ще тренират два пъти на ден.

 

Колежани ще изиграят седем контроли, като досега има шест сигурни проверки. До дни се търси съперник за още една контрола. Тази събота от 18:30 часа стартират проверките срещу Марица (Любеново). Другите проверки на пловдивчани са: 

 

20 юли Хебър Пазарджик

 

23 юли Раковски

 

27 юли Асеновец

 

30 юли Гигант Съединение

 

1 август Левски Карлово

Вижте фотогалерията към новината
Очаквайте скоро ONLINE магазина на ФК Евроколеж