Новини от ФК Европейски Колеж

Евроколеж стартира със загуба пролетния сезон

Събота - 25 Февруари 2017г.
Евроколеж стартира със загуба пролетния сезон

С домакинска загуба стартира пролетния сезон тима на Евроколеж. Колежани паднаха с 0:1 от Загорец на клубната си база. Двубоят беше равностоен, но през втората част гостите се възползваха от грешка на домакините при центриране от фаул и вкара победния гол в 65 минута.

Срещата започна с два пропуска с глава на гостите, както колежани отговориха с бързи атаки, но правиха грешки в завършващата фаза. В края на полувремето пловдивчани не се възползваха от две мелета пред вратата на гостите и Костадин Бекяров и Георги Куртев пропуснаха да вкарат. През втората част играта беше равностойно с възможности пред двете врати. В 65 минута гостите изпълниха фаул от ляво, в купа от играчи футболист на Загорец вкара за победното 0:1. Следващият кръг Евроколеж гостува на Димитровград.

 

 
Евроколеж: Апостол Стоянов, Иван Атанасов, Костадин Бекяров, Александър Иванов, Атанас Савов, Пейчо Янчев, Сезгин Четин, Николай Николов, Тодор Тимонов, Георги Куртев, Мирослав Караилиев,/Никос Томопулос, Серафим Михайлов, Борис Малев/ 

Вижте фотогалерията към новината
Очаквайте скоро ONLINE магазина на ФК Евроколеж