Новини от ФК Европейски Колеж

Григор Иванов: Спечелването на Студентското първенство и първото място във В група ще е успех за нас!

Вторник - 23 Декември 2014г.
Григор Иванов: Спечелването на Студентското първенство и първото място във В група ще е успех за нас!
Г-н Иванов, каква е вашата оценка за представянето на отбора през есенния дял на първенството на Югоизточна В група?
 
Доволен съм от представянето на отбора. Изградихме един истински колектив, който е в основата на всичко. И тук е момента да благодаря на опитните футболисти за това, че основната заслуга за изградения колектив е тяхна. Отборът има изграден стил на игра, характер и показа мъжество в мачовете и си заслужи класиране в челото на В група. По този начин изпълняваме поставените цели пред нас. 
 
Поучихте се от миналогодишното представяне на колежани във В група?
 
Доста под очакванията ни беше представянето през изминалия сезон. Евроколеж е марка и винаги играе за 1-во място. Направили сме си нужните анализи след сезона. Изградихме гръбнака на отбора, дадохме шанс на момчета от нашата школата, те се възползваха по възможна най-добрия начин. Благодаря им за това, както и на треньорите от ДЮШ.     
 
Сега е различно….
 
Имаме отбор от опитни футболисти и юноши на клуба, които са едни прекрасни професионалисти. Отборът има визия, изграден стил, характер и успехите не закъсняват. Заложихме на млад треньорски тандем – Йордан Хърков и Даниел Божков, в него влезе и капитанът Георги Куртев, който показа голяма мотивация и е водещ голмайстор на отбора. Евроколеж залага на собствени кадри и инвестира в тяхното развитие – обучение, лицензи и т.н. Тук трябва да благодарим на президента доц. Цветан Коцев за доверието и създаването на отлични условия за работа.    
 
Целите през пролетта?
 
Пред нас винаги е стояла целта – спечелване на Студентското първенство. Всички сили ще са насочени към взимането на купата, която не сме взимали от сезона 2009/10. Тогава бях играч в клуба и изживях една емоция и радост, която не може да се опише с думи. Сега съм още по мотивиран  да я спечеля и като ръководител. 
 
Играчите са подготвени да играят сряда – събота. Знаят каква е отговорността и освен за клуба трябва да играят за собственото си име. Това не означава, че ще загърбим първенството. Ще се борим до последния кръг да вземем и първото място в ЮИ В  група.  
 
Очакват ли се нови попълнения?
 
Ще анализираме първия  полусезон. За подготовката  към отбора ще се присъединят  дълго време контузините – Румен Тинков, Дидо Павлов, Минко Жилков и Станимир Ковачев, изключително много разчитаме на тях и те ще ни бъдат най-добрите попълнения за втория полусезон.
 
Предстоят коледните празници! Какво ще пожелаете и на кого искате да благодарите?  
 
Предстои най-големият християнски празник Рождество Христово и искам да пожелая много здраве и късмет на всички. Искам специално да благодаря на нашия президент доц. Цветан Коцев за доверието и свободата, която ми е давал през всички години. И да благодаря на моята съпруга Теодора за подкрепата която ми дава в трудните моменти. 
Вижте фотогалерията към новината
Очаквайте скоро ONLINE магазина на ФК Евроколеж